Отново на пловдивска сцена: Виктор Калев играе “Грамофонът“ за любимата си публика

  • от PlovdivTime
  • 15:34, 14.11.2020

Хитовият спектакъл на Виктор Калев ще зарадва отново публиката в Града под тепетата на 16 ноември 2020 г. от 19:00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се  смеем с глас, да пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа.

"Грамофонът" е игран многократно в Пловдив в Дома на културата, а билетите се разпродават само за няколко дни. Това е и причината той да идва отново, и отново... “Грамофонът” е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

“Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл”, казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Един грамофон, един актьор, един свят. Или... как се сбъдват мечтите.

Билети на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов".