Опашка за билети на „Сцена на кръстопът” в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 15:50, 04.09.2019

Опашки за билети се извиха пред касата на Драматичен театър-Пловдив за представленията – част от програмата на есенния фестивал „Сцена на кръстопът”. Най-голям е интересът на публиката към „Актрисата” с Аня Пенчева и Стефан Данаилов, „Празникът” на Явор Гърдев, „Спускане от връх Морган” на режисьора Николай Ламбрев-Михайловски, „Тъпи ентусиасти” на Теди Москов и концертът „За Тодор Колев” на Камен Донев и приятели.

Откриването на „Сцена на кръстопът” е на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър с премиерата на „По-полека” по песните на Стефан Вълдобрев. Спектакълът с режисьор Владимир Люцканов е съвместен проект на трупите на Пловдивския театър и Младежки театър „Николай Бинев”. В „По-полека” ще видим талантливите артисти от двете трупи.

Само преди дни – по време на концерта си с „Обичайните заподозрени” на Античния театър, Стефан Вълдобрев извика на сцената участниците в спектакъла „По-полека” и ги представи на публиката с покана да ги гледат.

След премиерата на новото представление на Драмата, театралната публика ще се наслади на още много интересни спектакли. Ще има и множество съпътстващи събития, които си струва да бъдат посетени.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съмишленик и партньор на фестивала е Драматичен театър-Пловдив.