Нов хитов спектакъл на Асен Блатечки “Кучки или когато Кугарите атакуват“ идва в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:59, 24.01.2022

Новата театрална постановка на Асен Блатечки "Кучки или когато Кугарите атакуват" от Рафи Шарт ще гостува за първи път в Пловдив, за сметка на това с цели четири дати. Премиерата е на 24 януари от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“. Следващите дати на същото място и час са - 7 и 22 февруари, както и 22 март.

Популярният актьор е избрал да се представи като режисьор с комедията, а преводът от френски е на Красимир Кавалджиев. Музиката е дело на Христо Намлиев, сценографията - на Тодор Райков, а костюмите - на Лиляна Гергишанова.

В представлението участват Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков - Шайбата. Създателите му обещават много комични ситуации, смешни затруднения, познати от живота. Препоръчителен родителски контрол 16+.

Авторът на известната пиеса „Жена ми се казва Борис“, Рафи Шарт, ни пренася в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже.

Една вечер 22-годишният Франк (Даниел Пеев) среща на кугар парти Ванеса (Невена Бозукова), най-добрата приятелка на майка му. На сутринта след купона я води вкъщи. За нещастие майка му Люлю (Албена Павлова) се прибира неочаквано и ги заварва на дивана в хола. Шок и вихър от комични ситуации следват от създалите се обстоятелства.

Накрая Ванеса успява да убеди Люлю да се присъедини към клуба на зрелите жени и да посети тяхно парти. Точно на едно такова, след поредица от недоразумения, тя открива, че бившият съученик на сина ѝ Маню (Петьо Петков – Шайбата), е влюбен в нея от четвърти клас.

На всичко отгоре Люлю има сериозни финансови проблеми и е заплашена да загуби дома си в близките дни, ако не върне на банката огромния заем. Ситуацията е още по –умопомрачително смешна поради факта, че именно бившият ѝ съпруг Роже (Станимир Гъмов), директор на банковия клон и пълен неудачник, изпитва перверзно удоволствие от финансовите затруднения на бившата си жена и от перспективата тя да остане без покрив.

Пиесата завършва с утвърждаване на правото на зрелите жени да бъдат щастливи като поддържат свободни интимни отношения.

Не губете време, защото за вашия комфорт местата са ограничени.

Телефон за предварителна резервация: 0888673600.  Може да закупите онлайн билети само за най-добрите места в салона чрез www.pricelesstickets.bg.