Нова година - нов албум! Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени“ тръгват на турне

  • от PlovdivTime
  • 11:40, 05.01.2021

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко и Стоян Янкулов – Стунджи обявиха датите на своето национално турне през 2021 г. В Пловдив концертът, на който ще бъде представен новият албум на всеобщите любимци, е на Летен Театър - Бунарджика на 1 юли от 20 часа. Вратите ще бъдат отворени още в 19 часа.

Предлагат се за продажба 30% от капацитета на локациите.

Тип 1 / Сектор А-зелен; Сектор А-бял; Сектор В-бял

- 20 лв. - цена с празнична отстъпка до 15 януари 2021 г., включително;

- 25 лв. за регулярни билети - от 16 януари до 30 юни 2021 г., включително;

- 30 лв. на самата дата и на място.

Тип 2 / Сектор Б-бял

- 25 лв. - цена с празнична отстъпка до 15 януари 2021 г., включително;

- 30 лв. за регулярни билети - от 16 януари до 30 юни 2021 г., включително;

- 35 лв. на самата дата и на място.

Брой билети: поради нуждата от спазване на наложените към момента противоепидемични мерки, се предлага само 30% от капацитета на локацията.

Препоръчва се предварителното и възможно най-ранно закупуване на билети.

При закупуване на билети се препоръчва да ориентирате вашия избор по сектор и съответно избран ред по схема, която ще можете да откриете и прегледате в сайта на компанията билетопровадач.

Каси: ПЛОВДИВ - OMV, Български пощи, Технополис, Античен театър, Касата пред Община Пловдив, Мюзик център, Orange.bg, Туристически информационен център, Комплекс "С.И.Л.А." и др.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УКАЗАНИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪБИТИЕТО

  1. ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ

Влизайки на територията на провежданото настоящо събитие всеки един посетител декларира, че:

*ЩЕ СПАЗВА СЪВЕСТНО И ОТГОВОРНО ВСИЧКИ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ

*ДОКОЛКОТО Е ЗАПОЗНАТ, НЕ Е ВИРУСОНОСИТЕЛ

*Е НАЯСНО, ЧЕ ПОСЕЩАВА ПУБЛИЧНА СРЕДА ВЪВ ВСЕ ОЩЕ ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА

  1. НАСТАНЯВАНЕ И ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ПРИ СПАЗВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ:

При настоящите условия за спазване на противоепидемични мерки на територията на България, зададени чрез заповед на Министъра на здравеопазването, предстоящото събитие ще се проведе при спазване на максимална посещаемост от не повече от 30% от капацитета на съответната локация-домакин. За тази цел събитието ще се проведе в режим на заемане на само седящи места - при отстояние от две празни седалки между двама души.

При промяна на противоепидемичните мерки – отново чрез друга заповед на Министъра на здравеопазването, организаторите си запазват правото за пускане на допълнителни места и/или преконфигурация на настоящата схема на настаняване. Препоръчително е да изберете вашите места според предпочитания от вас сектор и съответен ред, което няма да подлежи на промяна от страна на организатора.

III. ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛЕТИ И ДОСТЪП НА ДЕЦА

Пазете добре своя билет, който е нужно да представите на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява. Посетителите на събитието трябва да притежават редовен билет, акредитация (комплект бадж + специална лента за ръка) или покана! Не се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на събитието в определения ден може да бъде само еднократно и окончателно.

*Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или нотариално упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.

ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ:

Влизането в залата на лица под 18 години става задължително с придружител!

Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за непълнолетното лице, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук: http://www.nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf или да получи на място.

Предварителното попълване на декларации е препоръчително и ще ви спести време! Единият екземпляр се предоставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан за повторна проверка.

На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.