Неповторимият Папи Ханс посреща Свети Валентин с концерт в Plovdiv Event Center

  • от PlovdivTime
  • 19:59, 13.02.2024

Неповторимият Папи Ханс за втора поредна година ще посрещне вълнуващия Свети Валентин с концерт в Plovdiv Event Center  на 14 февруари от 22 ч. С изявата си под тепетата той ще покаже, че празникът не е просто вечеря на свещи с букет и червен балон. В типичния си стил, Папи ще го превърне в нещо повече от клише. Може да бъде повод да викаме с пълно гърло, да пеем заедно и да празнуваме любовта по нашия си начин. Защото ако нещо заслужава да бъде празнувано, то това е тя.

Направете своята резервация на телефон: 0879 28 88 88. Препоръчваме предварителното закупуване на билети. Билетите на място ще са с цена 35 лв.

Папи Ханс (Константин Трендафилов) е истинско явление. Той е не просто лице от музикалната сцена, но и автор на хитови стихосбирки и романи. Първият му голям пробив бе със стихосбирката "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?", публикувана от пловдивското издателство "Жанет 45". Успя да наложи и един необикновен ироничен стил в музиката, с който зареди хит след хит като „Кекс”, „Супер палав”, „Твой”, „Мама каза”, „Стига”, „Ти гониш” с Тита, „Тясно” с Азис. Трендаилов е съсобственик в успешна рекламна агенцият.

Освен това той е и съсобственик на рекламна агенция. Чрез нея той реализира редица интересни и провокативни проекти. Най-сериозен отзвук имаше идеята да бъде издаден романът "Под игото" на шльокавица и то навръх 24 май. Трендафилов обясни, че това е начин да се обърне внимание на "интернет грамотността".