Нелепи ситуации, пикантен хумор и смях до мускулна треска в Plovdiv Event Center

  • от PlovdivTime
  • 12:03, 27.11.2023

Незабравимо шоу с брутален хумор поднесоха на феновете си комедиантите от Inside Joke шоу в Plovdiv Event Center този уикенд. За час и половина многобройната публика не успя да си поеме дъх от смях, провокирана от Филип, Флаш, Владо Недков, Надя Брайт и Диана.

Със смешките си петимата стендъп артисти предизвикваха на моменти и шок и изчервяване, но най-много смях. Може ли за секса да се говори толкова пикантно, че да се кискаш до мускулна треска? А нелепите ситуации, в които всеки е изпадал, да са повод за майтапи от сцената?

Може и това го показаха страхотните Филип, Флаш, Владо Недков, Надя Брайт и Диана. Неслучайно шоутата, с които обикалят България, са едни от най-посещаваните събития. Така се случи и в Plovdiv Event Center. За доказателство прилагаме снимки, които говорят сами по себе си.

И ако се чудите как да направите сивите зимни дни по-цветни, доверете се на програмата на Plovdiv Event Center и още в четвъртък, когато тик ток сензациите Жорони и Крис Риска ще ни забавляват с "Евросмеец в риск", запазете вечерта си от 20 часа за комеди шоуто.