Най-добрата трибют банда забива Metallica в Plovdiv Event Center

  • от PlovdivTime
  • 12:00, 06.06.2024

Взривен концерт с най-великите парчета на Metallica ще има в Plovdiv Event Center на 14 юни от 20 ч.Триютът е на Black Metallica Band, най-добрите в света, които изпълняват хитовете на култовата група. Те пристигат в Пловдив специално за среща с публиката под тепетата, а концертът ще е посветен на 25-тата годишнина от гостуването на рок иконите  на стадион "Пловдив" през 1999 година.  Те ще дадат всичко от себе си, за да направят изживяването на световно ниво, достойно за всеки мегаполис и концертна зала.

The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets и Enter Sandman са само част от песните на Metallica, които ще бъдат изпълнени, а също така ще има и някои нови хитове, които никой досега не е свирил в този състав като Welcome Home (Sanitarium).

Великолепните сръбски рок-музиканти създават проекта през 2016 г., а първата им изява е в Белград. Така групата изпълнява хитовете на американските си идоли и до днес. Любопитен детайл е, че използват същите музикални техники, а има и физическа прилика с оригиналната банда. Солистът на групата Стева Месарош например буквално е одрал кожата на Джеймс Хетфийлд. Групата гастролира успешно вече осем години из цяла Европа. Има мащабни концерти със симфоничен оркестър в родината си.

Билети се продават в мрежата на Ивентим