На бис: “Умопомрачение“ с Асен Блатечки и Койна Русева отново в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 09:47, 30.07.2020

Умопомрачителните Асен Блатечки и Койна Русева в новата си остроумна постановка за мъжете, които се опитват да разберат жените, но така и не успяват, ще гостуват отново в Пловдив. 

"Умопомрачение" от Сам Бобрик идва в града под тепетата на 28 август от 20.30 часа в лятно кино "Орфей". В постановката участват Асен  Блатечки,  Койна  Русева, Стефан  Иванов, Никол  Карабинова, Никола  Парашкевов.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота.

Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”.

Билети ще се подават на каса МаскАрт в Дом на културата от 1 август.