На бис! Асен Блатечки и Койна Русева гостуват в Пловдив с “Умопомрачение“

  • от PlovdivTime
  • 15:19, 26.01.2021

„Умопомрачение“ – хитовата комедия с Койна Русева и Асен Блатечки се завръща на сцената на Дома на културата „Борис Христов“ с два спектакъла в един ден. Зрителите ще имат възможността да се радват на талатливите актьорина 13 февруари 2021 г. от 17:00 и от 19:30 часа 

Романтичната история за борбата между половете, разказана от блестящите Койна Русева, Асен Блатечки,Стефан Иванов, Никол Карабинова, Никола Парашкевов ще зарадва пловдивчани в навечерието на Свети Валентин!

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който ще накара пловдивчани да се заливат от смях, но и да се замислят за превратностите на живота.

Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик. Той е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.

"Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”", споделят организаторите.