Михаил Билалов се връща през септември в Пловдив с комедийния моноспектакъл “Бум-Бум“

  • от PlovdivTime
  • 19:45, 23.07.2021

"БУМ-БУМ" - еволюция на престъпното мислене е най-новия комедиен спектакъл на Михаил Билалов по сценарий на Ваня Николова и режисьор Лиза Шопова.

Пловдивчани ще имат шанса да го видят на 08.09.2021 г., 20:00 ч., в Лятно кино "Орфей".

След култовата си роля на висша класа престъпник в сериала "Под прикритие" Михаил Билалов се превъплъщава в нов ексцентричен герой от ъндърграунда. С голямата си уста, черното си чувство за хумор и в компанията на личния си оркестър той минава като товарен влак през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата.

На какво е заприличала сегашната престъпност? Как ще се отрази политическата коректност и третият пол на престъпния свят? Защо е хубаво, че в подземния бизнес не се раздават оскари? Какви са невероятните мъки, които търпи един богаташ? Как се издържа с четири бивши съпруги? Защо днешните мъже са заприличали на абсолютни женчовци? Защо днешните жени са заприличали на Испанската инквизиция? Къде изчезна добрият стар секс? Може ли Еди Редмейн и Бенедикт Къмбърбач да са новите секс символи и как ще заместят Брандо и Пачино в един нов мафиотски филм?

 "Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а навремето си лягахме с пистолет под възглавницата. Накъде отива този свят, мамка му?" - се пита нашият герой, но накъдето и да отива, той продължава заедно с него...

 Ако си мислите, че знаете всичко за куриозите и абсурдите от ежедневието на успелите престъпници, изгледайте този спектакъл и пак си помислете!

Билети във всички каси на Ивентим – билетен център пред община Пловдив, в туристически информационен център на пл. „Римски стадион”, билетна каса на Античен театър, в Градски дом на културата „Борис Христов” и др., както и онлайн на Ивентим.

Спектакълът е за лица 16+.