Mаша и Мечока пак ще забавляват пловдивските деца

  • от PlovdivTime
  • 17:00, 05.04.2017

След невероятния  интерес към представлението Маша и Мечока: “Кутията на щастието“ и препълнените зали трупата от Русия  ще представи на малчуганите най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.

Постановката е създадена по мотиви от популярния детски анимационен сериал „Маша и Мечока”, подходящ за всяка възраст, все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнено с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, то се класира като едно от любимите детски филмчета в наши дни.

„ Бъчва с мед“ е най-новата постановка и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел - Мечока Миша, старае се да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда.

Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции очакват присъстващите.

Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: добродушният гигант обожаващ мед и е готов да го похапва, както му се услажда с чай, с каша, а  любвеобилната и енергична Маша  е подготвила поредните си изненади за пловдивската публика.

Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете: София - 22 април, зала 1 на НДК; Пловдив –  23 април,  Дом на културата „Борис Христов”; Ст. Загора - 24 април, Държавна опера, Бургас - 25 април, Държавна опера; Добрич - 26 април, Драматичен театър „Йордан Йовков“,  Русе – 27 април ,„Доходно здание“;  Варна - 28 април, Фестивален и конгресен център.