Мартина Панева играе хитов моноспектакъл в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:23, 27.03.2023

Мартина Панева гостува в Пловдив с хитовия си моноспектакъл "Аз победих" от Ярослава Пулинович на 3 април от 19.30 часа в театър "Хенд". Тя спечели два авторитетни приза - наградите за най-добра актриса на Арт Трема фест в Сърбия и на ИТФМ "Моноакт" в Косово. Режисьор е Ана Батева, а музиката е на Стефан Здравески.

"Понеже мечтата на Наташа се оказа наболяла тема, Наталия реши да възвърне на удара. Наталия е талантлива, много успешна и амбициозна. Само на 16 години, а вече има няколко дипломи за пеене, плуване и танци. Родителите ѝ със сигурност много се гордеят с нея. Но колкото и да е единствена, различна и уникална, и тя като всички останали момичета накрая се влюбва и хлътва. А това отвсякъде е повод за конфликт. Както в моноспектакъла "Мечтата на Наташа", и тук темата за възпитанието на децата е в основата на представлението. С тази разлика, че героинята е максимално обгрижена от родителско внимание", разказват от екипа.

"Аз победих" е втората част на хитовата пиеса "Мечтата на Наташа", въпреки че историите са абсолютно независими една от друга.