Мариана Попова и Веселин Плачков са “Виновни“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 11:26, 06.03.2024

Спектакълът "Виновни" с участието на Мариана Попова и Веселин Плачков ще гостува в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив на 10 април от 19 ч. Тандем в живота, и на сцената - Мариана Попова и Веселин Плачков се събират във "Виновни", за да представят един изключително личен и комичен разказ за изборите, които ни определят и за които си плащаме в любовта и изкуството.

Под режисурата на Христо Мутафчиев двойката се оказва в едно духовно измерение след тежка катастрофа, където, за да се върне към живота, се налага да мине през най-тежкият кастинг - този пред Господ. Подлагайки собствената си кариера и модел на съществуване на безпощадно смешен анализ, Мариана и Веселин провокират въпроси, след които зрителя си тръгва променен завинаги.

Спектакълът "Виновни"  е със специалното участие на група "No More Many More" - Методи Кръстев – китара и вокали; Радослав Гергов – перкусии и вокали; Иван Гатев – бас; Камен Александров – китара и Петър Александров – ударни. Определят стила си като алтернативен рок с хип-хоп елементи.

Билетите са вече в продажба онлайн в мрежата на Ивентим и Грабо.