Мариан Бачев и Сашо Кадиев наемен убиец и самоубиец в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:58, 14.03.2021

Една изключително свежа комедия, в която двамата невероятни актьори Мариан Бачев и Сашо Кадиев играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи ще се играе на 28 април 2021 г. от 19 часа в ДК „Борис Христов“.

Постановката „Аз, досадникът“ на Продуцентска къща „Ажур Пико“ е под режисурата на Богдан Петканин. В нея участват Александър Кадиев, Мариан Бачев, Асен Лозанов, Тихомир Благоев, Димитрина Гинева, Филип Янев, Цветомир Ангелов и Цветана Радушева. Преводът на текста на Франсис Вебер е на Снежина Русинова-Здравкова.

Две съседни хотелски стаи на последния етаж в провинциален хотел с обща врата. В едната стая се намира Ралф – наемен убиец, който има мокра поръчка за ликвидирането на важен свидетел по възлово дело, което се гледа в съдилище извън столицата, поради големия обществен интерес. В съседната стая се намира Франсоа Пиньон – фотограф на свободна практика, който трябва да направи снимките на живота си, свързани с евентуалното покушение срещу споменатия свидетел. Следва класически любовен триъгълник – по стечение на обстоятелствата Луиз – любовта на живота на Франсоа Пиньон заживява с психиатъра си Едгар и избягват именно в това градче, напускайки Париж, където са живели досега. След като получава отказ по телефона да се видят само за малко, само за 5 минути, Пиньон решава да се самообеси – разбира се несполучливо – в банята. Заради откъртената тръба и последвалото наводнение пристига пиколото, който по неволя прави наемният убиец Ралф съпричастен с драмата на съседа му по стая. Следва поредица от комични перипетии, които не позволяват на убиеца да си свърши работата. Появява се и въпросният психиатър, както и тяхната обща любов – Луиз. Какво точно се случва и как свършва тази история – ще разберат зрителите на „Аз, досадникът“.

Билети се продават на Билетна каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов". Времетраенето на представлението е 140 минути.