Мая Бежанска и Филип Аврамов ни канят на театрална “Сватба със закъснител“ в лятно кино “Орфей“

  • от PlovdivTime
  • 17:58, 16.07.2021

Най-новата комедия от Фери Арт с Филип Аврамов, Мая Бежанска и компания "Сватба със закъснител" ще се играе в Пловдив на 17 август 2021 г. от 21:00 ч. в Лятно кино "Орфей".

В брилянтната английска комедия, която ще ви стопи от смях участват: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова. Режисьор е Николай Гундеров.

Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.

И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време,  а смехът е гарантиран!

Билети онлайн в мрежата на EVENTIM.BG, на касата на общината и Дом на културата "Борис Христов".