Любо Киров пее “Целуни ме“ на Античния театър в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 09:40, 08.04.2021
Любо Киров отново ще зарадва почитателите си в Пловдив с голям концерт с най-обичаните му песни на 15 юни на сцената на Античния театър от 21 ч.
 
Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“, "Радвам се да те видя". Певецът с един от най-красивите гласове на съвременната българска музика е избрал да ни каже - "Здравейте, радвам се да ви видя отново на Античен театър", със своя нов сингъл "Целуни ме". Вечерта ще бъде изпълнена с любими мелодии, много настроение и изненади.
 
Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител, музика и албум, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката.
 
Всичко това дава на Любо Киров статут на истински артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата вселена, укрепвайки вярата ни в любовта.
 
Билети се продават на касата в Дома на културата "Борис Христов" и в мрежата на Ивентим. Цените са от 30 до 50 лв. Деца до навършена 5-годишна възраст могат да влизат без билет, но без право на седящо място.
 
Организацията и осъществяването на концерта ще се проведат при спазване на всички противоепидемичните мерки във връзка с разпространението на Ковид 19.