Любимият на няколко поколения Орлин Горанов пее с Акага на Античния театър

  • от PlovdivTime
  • 18:07, 30.08.2020

На 15 септември пловдивчани и гости на града имат възможността да си подарят среща с един от най-прекрасните гласове на България, този на Орлин Горанов в съчетание с уникалното звучене на фънк формацията Акага.

Концертът носи името "Споделено" и включва изпълнения в стиловете джаз, фънк, поп, евъргрийн, изпълнени на живо.

Мястото е Античен театър, началото е в 20 ч., цените на билетите са 30, 20 лв., за студенти и ученици - 15 лв. Може да ги закупите от Билетен център пред община Пловдив и в цялата мрежа на ивентим.

Изпълнителят на изключително нежната българска песен “Светът е за двама”, както и на други вечни хитове като “Да започнем отначало“, „Детски спомен“ и „Да не губим време", радва родната публика вече четири десетилетия. Орлин Горанов стои зад любимите мелодии на няколко поколения, но името му присъства и в афиша на множество оперни театри. Към най-новия му опит в необятната сфера на музикалните му превъплъщения, ще се включи и една от най-популярните български групи – Акага. Музикантите от обичания бенд са считани за основатели на модерния български саунд, който комбинира фюжън, джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и дори хип-хоп.

Съвместният концерт-спектакъл „Споделено“ ще комбинира елегантния стил, финес и безкрайно топъл глас на Орлин Горанов с фънк звученето на Акага, а резултатът ще е шоу на високо професионално ниво. Почитателите ще имат възможността да чуят песните на Орлин Горанов, поднесени с нови аранжименти и фънк варианти, както и съчетание на стилове като поп, джаз, фънк, евъргрийн и класическа музика.