Концертът на Лола Астанова в Пловдив се отменя

  • от PlovdivTime
  • 10:55, 12.05.2023

Поради логистични причини и наложена промяна на част от датите от турнето на Лола Астанова концертът, предвиден за 30 май в Античен театър в Пловдив, се отменя. Шоуто на атрактивната пианистка в София остава непроменено и ще се проведе на 6 юни в зала 3 на НДК. Всеки, който иска да върне билета си за концерта под тепетата, може да го направи до 25 май в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Лола Астанова е от артистите, които мигновено привличат вниманието на публиката. Тя е красива, талантлива и разчупва с лекота строгия образ на класическата музика. Това ѝ носи не само редица награди, сред които „Еми“, „Грами“, но и я превръща в интернет сензация. С над 1 милион последователи в Инстаграм и над 300 милиона гледания в социалните мрежи, Лола Астанова е най-търсеният пианист в света. Въпреки това описва себе си като интровертен и по-затворен човек, който обича да прекарва време със себе си в уюта на дома.

Бляскавият ѝ публичен образ обаче предизвиква огромен интерес и ѝ отрежда място на множество престижни събития, където свири като специален гост. Кариерата я среща с редица знаменитости, сред които Дейвид Фостър, Андреа Бочели, Марк Антъни, Степан Хаусер от 2 Cellos. Споделя, че ако има възможност да направи колаборация с още артисти, би работила с Ed Sheeran, на когото безкрайно се възхищава, Sting и TheWeeknd. Toва още веднъж доказва, че ЛолаАстанова се стреми да представи класическата музика по възможно най-интересния и съвременен начин.  

Външният вид и забележителния стил на Лола също я определят като артист извън границите на общоприетия образ в класическа музика:

„Много често хората си мислят, че дължината на роклята определя таланта, но аз смятам, че не е необходимо да спазваш някакви 100-годишни правила, за да бъдеш приеман и оценяван достойно. Мисля, че моята публиката не страда от подобни предразсъдъци и това се усеща по невероятната енергия и атмосфера на моите концерти.“

В България тя ще поднесе интересен микс от класически и кросоувър произведения, но ще изсвири и песни от любими саундтракове. Признава, че ще изненада публиката с нещо съвсем ново, върху което работи, но ще запази в тайна до срещата ѝ с българските си фенове на 6 юни в зала 3 на НДК.

Билети за събитието в София на цени от 80 до 160 лв. може да бъдат закупенина касите на Билетен център НДК, в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на eventim.bg.

Всеки, който иска да върне билета си за концерта, предвиден в Пловдив на 30 май, може да го направи до 25 майв мрежата на Ивентим в цялата страна.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център-Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до [email protected]

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Организатор на събитието е Pragma Music Entertainment.