Виктор Калев пуска „Грамофонът“ на Летния театър в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 09:45, 19.02.2020

Хитовият спектакъл на Виктор Калев ще зарадва отново публиката в Града под тепетата на 1 юли от 20.30 ч. на Летен Театър Бунарджика. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се смеем с глас, да пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа.

"Грамофонът" е игран многократно в Пловдив в Дома на културата, а билетите се разпродават само за няколко дни. Този път мястото е Летния театър, който ще стане сцена и арена на личните истории на талантливия актьор. “Грамофонът” е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

“Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл”, казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Един грамофон, един актьор, един свят. Или... как се сбъдват мечтите.

Билети на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов".