“Комедийният хит на сезон '2018“ разсмива пловдивската публика на Летния театър

  • от PlovdivTime
  • 11:23, 05.09.2020

Спектакълът, носител на приза "Комедийният хит на сезона'2018" - "Нашата голяма френска сватба", гостува на 8 септември от 20 часа в Летния театър на Бунарджика. Пиесата от Жан Жак Брикер и Морис Ласег е режисирана от  Асен Блатечки и в нея участват  Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Евгени Будинов, Рада Кайрякова, Христо Бонин.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция. Заслужава да се види, заради любовта, борбата за любов и последиците от нея.

Билети се продават на каса "МаскАрт" в  ДК "Борис Христов".