Комедианти „чупят ребра” от смях в Plovdiv Event Center

  • от PlovdivTime
  • 12:14, 25.11.2023

Могат ли комедианти да чупят ребра от смях – на този въпрос ще дадат отговор хитовите Филип, Флаш, Владо Недков, Надя Брайт и Диана, които гостуват с уникалното си Inside Joke шоу в Plovdiv Event Center на 25 ноември от 21 ч. Екипът обещава брутален Stand-up с краен хумор и шеги, за които няма граници.   

„В тази вечер без табута ще се смеем на теми които никъде другаде няма да чуем, от комедианти които знаят как да чупят ребра”, отговарят на въпроса за силата на смеха артистите. 

Шоуто е само за лица над 18 години със здрави нерви. Събитието съдържа брутален хумор неподходящ за чуствителни лица. 

Кои са героите на вечерта в Plovdiv Event Center? 

Наричат Надя Брайт жената с котка на българския стендъп. Макар да гледа на живота откъм смешната му страна и да се шегува със слабостите си, тя има и друго лице – на успешен психолог и писател. Първата ѝ книга „Миша”, която излезе на книжния пазар през 2021 г., засяга темата за домашното насилие.   

Диана е stand-up ветеран още от времето, когато open mic-a е месечно събитие, за платено шоу никой дори не мечтае, а цялата сцена се движи на мускули и хъс. През 2016г. тя грабва възможността да стане част от Inside Joke Stand Up Comedy и намира своето стендъп семейство, с което е на сцена и досега. Историите ѝ за 90-те, БДЖ, таксиджиите поети и дейтингът са разсмиват хиляди хора от София до Варна. 

Владо Недков се пробва със stand-up в деня на шегата през 2019 г. Тогава за пръв път се качва на сцената в мрачен софийски бар. От тогава може да го видите на големи сцени в София и страната. Теми в сетовете му са 90-те години, несгодите му с жените и животът в малкия провинциален град, в който е израстнал. Негова запазена марка са игрите на думи, но често печели публиката и със самоиронията си.  

Филип е къдрав и е фен на черния хумор, обича да нормализира различното и срамното и да изпипва шегите си до съвършенство. Занимава се със стендъп комедия от 2016 г. и може би сте го виждали в YouTube, Instagram, TikTok или на улицата. Филип е къдрав. 

Флаш е стенд ъп комик с над 8 години опит. За първи път стъпва на сцена преди 19 години като танцьор. От тогава насам се занимава активно с брейк танци, като има десетки постижения из цялата страна. Флаш е автор на 2 книги - Драмедия § Смисъла на живота... донякъде, както и на два авторски стендъп комеди спешъла: "Дъ смисъл" и "Всички го правят". Характерният му стил и отличителното чувство на за хумор го отреждат в графата на комици, които трябва да видите.