Китарата на Скорпионс Ули Джон Рот отмени концерта си в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 16:09, 06.03.2020

Концертът на китариста Ули Джон Рот от Скорпионс на 21 март в Пловдив няма да се състои, съобщават организаторите от Classic Exclusive Vienna.

"Поради анулирани полети на австрийските авиолинии се налага да откажем пловдивския концерт. Всички билети, закупени за концерта в Пловдив ще бъдат валидни за концерта в София на 20 март 2020", пише в съобщението им.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg: - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени; - с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Краен срок за връщане на билетите е 21 юни.