Katatonia вече на наша земя, забиват утре на Античен театър

  • от PlovdivTime
  • 21:15, 16.09.2021

Katatonia и техният технически екип кацнаха на летище София и вече пътуват към Пловдив. Групата в състав Йонас Ренксе (вокал), Андерс Нистрьом (китари), Никлас Сандин (бас), Даниел Мойланен (барабани) и Роджър Ойерсон (китари) ще разбие с няколко часово шоу в Античен театър на 17 септември 2021, петък.

Виж първите им думи на летище София:

Вратите на Античен театър ще отворят за публика в 18.30 часа. Ако сте купили билети дигитално, не е необходимо да ги разпечатвате – охраната ще е снабдена със специални четци, които ще могат да ви чекират директно през телефона.

 В деня на концерта, билети ще се продават на Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Общината) – до 18.00 часа и на касата на Античен театър до изчерпване на количествата, съобразени с наложените противоепидемични ограничения за концерти на открито – 50 % от капацитета на мястото.

От мерки за сигурност, на концерта няма да се допускат зрители с бутилки, остри предмети и оръжие. Деца до 9 години ще се допускат без билет, но трябва да се представи попълнена декларация за придружител, можете да се изтегли от този линк: https://dox.abv.bg/download?id=55886120ed#е