Карл Сентанс от Назарет отново в Пловдив заедно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро

  • от PlovdivTime
  • 11:25, 09.09.2021

Българското рок явление през последните две години Intelligent Music Project ще закрие лятното издание на своя „The Creation Tour 2021” там, където го стартира –в любимия Пловдив. На 25 септември супергрупата на д-р Милен Врабевски, начело със своя титулярен фронтмен - Рони Ромеро, ще забие в Античния театър в града под тепетата с още по-силен и качествен звук.

„Решението да закрием първата част от турнето си в Пловдив съвем не е случайно –в този град имаме изключително вярна публика и искаме да ѝ подарим още едно незабравимо преживяване. Вярваме, че  страхотната атмосфера на Античния театър ще направи  шоуто още по-специално“, сподели създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Организаторите са приготвили и още една изненада за феновете в Пловдив – на сцената заедно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще се завърне и вокалистът на Назарет – Карл Сентанс, който беше част от звездния състав на групата и по време на първата част на “The Creation Tour 2021” в края на май.

„Заедно с Intelligent Music Project се сработихме страхотно, обожавам начина, по който звучат песните и се чувствам страхотно на една сцена  с групата. Преди 3-4 години свирихме с Назарет в Античния театър. Спомням си го много добре – страхотно място! На 25 септември очаквайте едно много добро рок шоу и не се страхувайте – екипът се е погрижил за безопасността на всички и всички противоепидемични мерки ще бъдат строго спазени“, разказа Карл Сентанс няколко седмици преди последното шоу на групата за сезона в най-стария град в Европа.

Intelligent Music Project в състав Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Лина Никол, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Рони Ромеро и Карл Сентанс подготвят и специален момент за публиката по време на шоуто – песен в памет на първия вокалист на супергрупата на д-р Врабевски – Джон Лоутън.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, Общински иститут „Старинен Пловдив“,  „Каменица“, верига ресторанти „Хепи“ и мол „Марково тепе“.

Билети може да закупите от мрежата на Eventim –https://bit.ly/3dSibEB, както и в Grabo.bg –https://bit.ly/3wQXkIi