Изложбата “M.A.S.K.“ на фотографа Вяра Антонова продължава да пътува

  • от PlovdivTime
  • 14:49, 16.11.2020

След огромния успех от официалното откриване на третата  фотоизложба "M.A.S.K'' на младата и талантлива Вяра Антонова,  тя предстои да бъде подредена в Изложбена зала в Кметство на Район "Западен". Откриването е на 17 ноември, в 18.30 ч. и по традиция, ще има кратка, атрактивна програма. Носете си маските!

Какво е "M.A.S.K''?

Третата фотоизложба на фотографа Вяра Антонова е част от нейната дипломна работа, към АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев". Заглавието на изложбата "M.A.S.K." e "Me And Self Knowledge" и означава "Аз и себепознанието". Това е лична тема на авторката, за пропуснатите възможности, в които сме се съмнявали в себе си.

 „Една тема за себепознанието. За пропуснатите възможности, вследствие на нашите вътрешни спирачки. Страховете, които сами си създаваме. Това е моята история. Това е и историята на три различни момичета, които слагайки своята маска, улавят целта си. Това не е маска на лицемерието, или маска, зад която да се скрием“, разказва Вяра.

Проектът "Арт Обектив" е една пътуваща фотоизложба. С цел да няма струпване, фотографиите ще бъдат изложени в три от кварталите на Пловдив, с цел по-лесен достъп до изкуството. В район Централен, изложбата бе експонирана в Дом на Културата "Борис Христов". Втората ще бъде в Изложба зала в Кметство на район "Западен". Третата ще бъде в Ж.К. Тракия.

Проектът "Арт Обектив" с изложбата "M.A.S.K.", е реализиран по програма „Творчески инициативи“ с подкрепата на Национален фонд „Култура“.