Изложба показва паметни кадри от “Нощ на звездите“

  • от PlovdivTime
  • 13:15, 19.07.2023

Изложба „Галерия под звездите“, посветена на уникалния спектакъл, който всяка година фондация „Енчо Керязов“ организира, ще бъде подредена от 21 юли до Римския стадион. В 20 часа специално за откриването ще има концерт на камерен оркестър "Дианополис", които заедно с Вероника Тодорова ще изпълнят произведения от Астор Пиацола.

"Изложбата представя моменти от спектакъла "Нощ на звездите", в който нищо не е обикновено и нищо не е каквото очаквате. С нея ще надникнем зад кулисите на шоуто, за да дадем възможност на всички да станат част от силния заряд и положителните емоции, с които е изпълнена подготовката на грандиозното шоу", казват организаторите.

На 26 юли за пореден път Пловдив ще бъде столица на звездите. Артисти от цял свят се качват на звездната сцена на Античния театър, за да представят един уникален спектакъл, който няма да се повтори в същия си вид никога повече.

Спектакълът вече дванадесет поредни години радва многохилядна публика на живо и милиони телевизионни зрители пред малкия екран. И тази година събитието е под патронажа на кмета на Община Пловдив Здравко Димитров. Провежда се с основното медийно партньорство на БТВ, БНР и Фреш Радио Груп.