Звездни италиански артисти пеят великите хитове от “Сан Ремо“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 11:10, 10.05.2024

Най-великите песни на Италия ще омагьосат публиката в Пловдив на концерта „THE MAGIC OF ITALIA” на 6 юни от 20.30 часа на сцената на Античния театър. Забележителните артисти  Gianni Scribano, Luca Minnelli и Chiara Perale ще изпълнят най-знаковите хитове от легендарния фестивал Сан Ремо.

Златни песни като „Феличита”, „Воларе", „Ке Сара”  и много други ще омагьосат зрителите. За да бъде още по-въздействащ и романтичен, в празника на италианската музика ще се включи Оркестърът на Държавна опера-Пловдив под диригентството на Левон Манукян.

Билети се продават в онлайн платформите Ивентим - https://www.eventim.bg/bg/bileti/the-magic-of-italia-plovdiv-ancient-theatre-634553/event.html , Грабо - https://grabo.bg/plovdiv/muzika-ot-san-remo-0tqtgg , както и на всички физически каси в Пловдив и в страната.

Очаква ни едно необикновено, вълнуващо, магично и вдъхновяващо преживяване с песни, влюбили в Италия милиони фенове. Събитието е специално и заради срещата на публиката с няколко талантливи изпълнители. В незабравимото пътуване до Италия чрез силата на музиката ще ви поведат:
GIANNI SCRIBANO – певец, музикант, композитор и автор на собствени песни. Интересът му към музиката започва от ранна възраст и постепенно прераства в в безгранична страст към нея. На 12става част от Представителния венециански оркестър (L’Orchestra Popolare Veneta), където свири на бас китара. На 17 започва истинската му професионална кариера като певец и изпълнител. Пее и свири на пиано в най-престижните клубове в Италия. По време на своята кариера, Джани е реализирал хиляди публични представления и концерти в цяла Европа от гастрол на Арена ди Верона пред публика от 10 000 зрители до зала Палавела в Торино (L’Auditorium Palavela di Torino). Прави редица световни турнета със спектакъла „Ромео и Жулиета на лед“, с който посещават и Русия. Осъществява турнета в Израел, Рига, София, Азербайджан и други страни със спектакъла „Магията на Сан Ремо“. Участва в представления и концерти в най-престижните Дворци и концертни зали на Италия в Рим, Милано, Неапол, Флоренция, Сардиния, както и в луксозните хотели “Danieli” и “Cipriani” във Венеция. Винаги очакван от своята публика с нетърпение, посрещан с горещи емоции и бурни овации. Сътрудничи си със световно известни артисти от ранга на: Lyttle Tony (Малкия Тони), Дино, Фабио Конкато, Алън Кинг, Феррадини, Mal dei Primitiv (Примитивно зло). През цялата си кариера Джани Скрибано остава верен на музиката и твори с любов, вдъхновение и ентусиазъм.
LUCA MINNELLI – познат като „Гласът на Венеция” със своя запомнящ се, топъл и чист теноров глас. Той е концертиращ изпълнител, гостувал в Ню Йорк, Лондон, Малта, Санкт Петербург, Милано, Венеция и мн. др. През 2021 г. записва албума „Forever And Ever With You” заедно със знаменития китарист BrianMay (Queen) и бродуейската звезда Kerry Ellis.
CHIARA PERALE е яркото дамско очарование в концерта „THE MAGIC OF ITALIA”. Тя е популярно лице от телевизионния екран на Италия. Журналист, водещ, лице на публични събития във Венеция и цяла Италия. Нейният чар, изискан стил и редица таланти я правят желан гост на всяка сцена. На Античен театър публиката ще се наслади на нейните музикални изпълнения и артистично присъствие.

Закупилите билети във VIP зоната ще получат картички с автографи нa изпълнителите и комплименти-изненади от организатора на събитието.

Важно: Концерт спектакълът „THE MAGIC OF ITALIA” се препоръчва за зрители от всички възрасти. Деца до 7-годишна възраст могат да присъстват безплатно, без право на място.

Продължителност на концерта: 120 минути.