“Истината за група Жигули“ лъсва в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 13:40, 17.04.2021

“Голата истина за група Жигули” лъсва в Пловдив на 17 април от 18.30 часа в клуб „Фарго”. Цяла дузина от талантливия екип ще пристигне под тепетата, за да разкаже за най-новата премиера на едноименната комедия, която излиза на големия екран. 

На срещата разговор ще присъстват режисьорът Виктор Божинов, актьорите Лилия Маравиля, Мая Бежанска и Филип Аврамов-Фицата, сценаристът Ваня Николова и продуцентът Кръстьо Ламбев. 

Ударен диалог, комични обрати и силна актьорска игра изпращат зрителите в историята на бившите музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда, че няма нищо, което да ги събере отново, но един прекрасен ден, почти насила, те са принудени да застанат отново рамо до рамо. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна. 

„Голата истина за група Жигули” пловдивчани могат да гледат с прожекции всеки ден в LUCKY Дом на киното.