“Ин и Ян“: Михаела Филева и Максим Ешкенази изпълняват поп и вечни мюзикъли в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 14:30, 10.07.2021

Магнетичната Михаела Филева ще изпълни най-големите си хитове, както и известни песни от мюзикъли, под акомпанимента на симфоничен оркестър с диригент Максим Ешкенази на 10 юли от 20.30 часа на Античния театър. Диригент е известният Максим Ешкенази, с когото певицата често си партнира на сцената. Заедно ще представят популярни нейни песни, оркестрирани за симфоничен оркестър и любими произведения от мюзикъли и филми.

Феновете на поп-звездата ще чуят хитове като „Инкогнито“, „Опасно близки“, „Латино сеньорита“, „Нова страница“, „Приливи и отливи“. Публиката ще се наслади и на любими произведения от мюзикъли и филми и ще види Михаела в по-различна светлина.

В подготовката на концертите значимо участие взема талантливият български композитор и аранжор на класическа музика Румен Бояджиев-син. Той стои зад адаптацията на песните на Михаела във версии с акомпанимент на симфоничен оркестър. Ролята на маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това невероятно музикално приключение, да запознава публиката с тънкостите на класическите инструменти и богатството на звука им.

В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика, което е част от цялостната концепция на партньорството между Михаела Филева и Максим Ешкенази. Двамата артисти достигат до широка аудитория, а целта им е да докажат, че музиката не признава граници и приемствеността между различните жанрове само я обогатява и носи наслада на публиката.

„ИН и ЯН“ - Михаела Филева, Оркестър на Държавна опера Пловдив, диригент Максим Ешкенази! Билети от 15 и 20 лева се продават в мрежата на Ивентим, онлайн на eventim.bg , на касите на Опера Пловдив и на място преди концерта.