Илия Виделинов и Ованес Торосян отново спретват „Виц дуели“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:32, 11.11.2020

На 27 ноември , точно в 20 ч, в Пловдив ще се проведе  забавното събитие, което от месеци събира любителите на тънкия хумор, а именно шоуто „Виц дуели“.  Мястото е Vintage Housе.

Ще чуете много вицове и разбира се хубаво е да си носите карнавален костюм, винаги е по забавно. Какво ти се прави петък вечер? Искаш ли да спечелиш каса бира? Мислиш ли, че си душата на компанията? Мъжете или жените – кои са по-добрите разказвачи на вицове? Все въпроси, на които ще намерим отговор, заедно с Илия Виделинов и Ованес Торосян на първия по рода си виц-батъл.

„Каним те да се включиш в популярната форма 1 vs 1. Разбира се, квалитетното ни и безпристрастно жури ще реши кой е майсторът на вица и кой ще грабне първата ни награда – “Душата на Компанията“ + каса бира! За всеки участник ще има утешителна награда – по 1 студена бира! За всеки неучастник ще има гарантирана забава. Записването става със съобщение на страница ни или на място - 30 минути преди началото на събитието (но така може да няма вече места). Бъдете чевръсти, защото местата са ограничени. Първите 8 записали се влизат в надпреварата. Те ще разиграят помежду си познатата система на директните елиминации   – четвъртфинали, полуфинал и ГОЛЯМ ФИНАЛ! Всеки ще има до 3 минути време, за да разкаже победен виц на микрофона! Освен всичко, можете да ни изпратете свой авторски или пък любим виц (само внимавайте да не е стар) на [email protected].“, поясниха регламента на състезанието организаторите.

„Ще открием вечерта именно с най-добрия изпратен виц – изпратилият го ще може сам да го разкаже (и да си вземе бира на бара), а ако го е срам или го няма, някой измежду водещите ще се нагърби и ще започне батъл“, допълниха още организаторите, които подчертават, че няма да бъдат толерирани език на омразата и самоцелната циничност.

Вратите отварят в 19:30 ч., а същинското начало ще е в 20:30ч, вход: 5 лв.