Хилда Казасян представя „Да послушаме кино“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 11:51, 20.04.2021

Очарователната Хилда Казасян, заедно с нейните фантастични музиканти и Плевенска филхармония гостуват в Пловдив, за да представят вечната филмова музика от любимите български ленти.

Концертът „Да послушаме кино“, със специалното участие на Васил Петров и Теодосий Спасов, ще се състои на 19ти май, от 20:00 часа в зала „С.И.Л.А“.

Публиката ще се наслади на познатите мелодии от обичани български филми като „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др. в аранжименти дело на Живко Петров и Христо Йоцов. Заедно с Хилда на сцената ще се качат симфониците от Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов и едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България: Христо Йоцов - барабани, Живко Петров - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас и Михаил Йосифов - тромпет.

Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов.

„Заповядайте на един емоционален концерт, в който киното говори с гласа на джаза!“ – отправят поканата си към пловдивчани всички участници в концерта.

*Концертът бе планиран за 4ти ноември миналата година и отменен поради действащите тогава рестрикции. Всички билети важат без презаверка, а нови могат да бъдат закупени от мрежата на Ивеним и онлайн от eventim.bg.