Хилда Казасян пее любими мелодии от български филми в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 11:29, 30.12.2020

Очарователната Хилда Казасян, заедно с фантастичните музиканти от Плевенска филхармония идват през следващата година в Пловдив, за да ни потопят в света на вълшебната българска филмова музика от любимите ленти.

Съдържанието на концерта „Да послушаме кино“ на 19.05.2021г. от 20:00ч .в Комплекс СИ²ЛА е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена като „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др.

На сцената до Хилда и Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат и едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България: Христо Йоцов - барабани, Живко Петров - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас и Михаил Йосифов - тромпет.

Специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров.

Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов.

Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

Билети можете да закупите от  Билетна каса пред общината,  Билетна каса в Дом на културата и онлайн. Деца до 6г. Влизат без билет и без право на място.