Група “Остава“ забива в Пловдив в рамките на лятното си турне

  • от PlovdivTime
  • 13:02, 20.05.2023

Група "Остава" ще забие на 16 септември на сцената на Лятно кино "Орфей" като част от националното си турне. След препълнения и супер успешен юбилеен концерт на голямата сцена на Зала 1 на НДК миналата есен, музикантите ни ще пренесат рокендрола и емоциите на откритите сцени в цялата страна.

Автентична, искрена и докосваща е музиката на бандата, което в съчетание със характерния глас на вокалиста Свилен Ноев, й гарантира водеща роля в музикалния живот в страната. "Остава" е единствената българска група, повлияна при създаването си от британския индирок, която в продължение на повече от 30 години не си дава почивка и продължава да създава музика.

В сетлиста на концертите това лято са включени задължителните „"Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" ,“Бесен“ "Внимание" и други емблематичните хитове, създавени от „Остава“ през годините. Свежа глътка въздух идва от албума „Кислород“, който излезе миналата година и включва само безусловни хитове като „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“.

Билетите за турнето на "Остава" вече са в продажба в мрежата на Еventim, където съвсем скоро ще са налични пропуски за клубните им концерти във Варна – 4 август (Ментол) и София – 30 август (Маймунарника).