Група “Art crew” кани на премиера с вход свободен на мюзикъл „Малката кибритопродавачка“

  • от PlovdivTime
  • 17:15, 30.11.2021

В навечерието на 2022-ра година, група “Art crew” е готова да представи премиерно авторския си мюзикъл по едноименната приказка на Ханс Кристиан Андерсен – “Малката кибритопродавачка”. Премиерата на спектакъла ще бъде на 17 декември от 19:30 ч. в залата на Военен клуб, а входът е свободен.

В мюзикъла ще чуем седем музикални композиции и ще се пренесем много, много години назад. В онова време от годината, в което хората си правят равносметки, планове и мечтаят. Да, точно този ден – Денят на Нова Година. Там, в този малък и красив град ще ви срещнем с едно малко момиченце с къдрава коса и боси крака, държащо панерче с кибрити.

Либретото, българските текстове и аранжименти са дело на Богомил Райков, а в главната роля ще се превъплъти младата и талантлива Веселина Йозова. На сцената ще видим още Илиян Найденов, Мартина Кънчева и Цветелина Славова и други.

Спектакълът е младежка инициатива, която се реализира, след като бе одобрена в първия етап на конкурса на ОП „Младежки център Пловдив“ за креативни и социално значими идеи на младежи от 15 до 29 годишна възраст.

Заявете своята безплатна покана, като попълните формата за предварителна регистрация https://forms.gle/K917AxfarJm4CdtL9.

Събитието ще се проведе при строго спазване на всички актуални към датата на събитието противоепидемични мерки на територията на Република България.

Събитието е част от одобрените "младежки инициативи" и се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021г.