„Фондацията” празнува 10 години с мащабен концерт в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 12:51, 17.07.2023

„Фондацията празнува 10 години около света” с голям концерт на 6 август от 20 часа на сцената на Античния театър в Пловдив. Супер групата е в състав Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански. Музикантите ще изпълнят едни от най-обичаните, емблематични български песни. 

Специални гости в лятното им турне са прекрасните музиканти Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема "Дони и Момчил". От Фондацията обещават и други български звезди да се присъединят към тях на откритите сцени по градове, а кои са те – ще бъде изненада за публиката. 

Билети за „Фондацията празнува 10 години около света“ се продават в системата на Ticketportal.bg, в книжарници Booktrading, Office1Superstore. 

Легендите на българската поп и рок музика Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко  Поромански от „Фондацията“ обещават специално преживяване и много настроение за всички присъстващи. На сцената ще прозвучат неостаряващите хитове „Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и Момчил и много други вечни български песни, най-старата от които е от далечната 1967 г.