Филип Аврамов и Мая Бежанска стягат “Сватба със закъснител“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 15:00, 05.02.2021

"Сватба със закъснител" е една брилянтна ситуационна комедия от английския автор Робин Хаудън. Режисьор е Николай Гундеров. Участват: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова.

Пловдивчани ще я видят на 8 март от 19 ч. в Дом на културата „Борис Христов“. Билетите вече се продават на касата пред общината, в Дома на културата и в мрежата на Eвентим.

Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може да  доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях."

Пазете се и бъдете здрави!

И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!

Или както казва великият Чаплин: "ден без смях е пропилян ден"