Енчо Керязов подарява билети за „Нощ на звездите“ на фестивала „Пловдив Древен и Вечен“

  • от PlovdivTime
  • 13:59, 24.03.2024
Дванадесетото издание на престижния международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“ ще се проведе на 6 и 7 април вн зала "Колодрума". В рамките на двата фестивални дни от 7.30 до 21.30 ч. ще бъдат изтанцувани 570 уникални хореографии в 17 танцови стила.
 
Тази година изданието поставя рекорд по брой участници от цяла България и Румъния, общо 1534. Престижно 20-членно международно жури ще оценява изпълненията и ще връчи награди на стойност над 10 000 лв., както и стипендии за професионално обучение в САЩ, Италия и Испания, множество ваучери за безплатно участие в Международни фестивали и конкурси и 3200 лв. парични награди.
 
Специални гост жури ще бъдат Енчо Керязов и Мартин Друмев. Организаторите от Спортен клуб "Самодива" са предвидили томбола за публиката, която ще бъде изтеглена в събота вечер и петима късметлии ще получат билет за световното щоу „Нощ на звездите“ 2024 лично от Енчо Керязов.
 
Официалното откриване ще е на 6 април в 11 ч. от Ансамбъл „Еподай“. Специални гости ще са кметът на Пловдив Костадин Димитров, инж. Илия Зюмбилев – областен управител на област Пловдив, Николай Бухалов – зам.-кмет спорт и младежки дейности и социална политика и Никола Панайотов – директор на ОП „Многофункционална спортна зала“.
 
Билети можете да закупите на място в дните на събитието на цена 5лв. Деца под 18г. и възрастни над 65г. – безплатно!
 
Фестивалът се организира от Спортен клуб "Самодива" с подкрепата на Община Пловдив.