Емил Марков е отегчен мъж и иска да зареже Йоана Буковска в “Една седмица, не повече“

  • от PlovdivTime
  • 11:02, 08.11.2022

Йоана Буковска-Давидова, Емил Марков и Димо Алексиев гостуват в Пловдив със спектакъла "Една седмица, не повече" от Клеман Мишел на сцената на Дома на културата "Борис Христов" на 27. ноември от 19 ч. Режисьор е Емил Марков.

Да усложнява пределно прости житейски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да ѝ каже. За това решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате.

Екипът на „Истински лъжи“ не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков. Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал", казват от екипа.