Известна денс формация танцува тази вечер в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 17:02, 25.07.2020

Street Food & Music Festival очаква пловдивчани до неделя 26 юли, включително, с разнообразна музика, кулинарни демонстрации, стендъп комедия, театър, игри, работилници, вкусна храна и напитки. Разположен е в оградена зона над надлеза на ул.“ Гладстон“ и освен с интересна програма, организаторите са се подготвили със специална организация за провеждането му. Фестивалът се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и 50% допустимост на капацитета на събитиетоВходът е свободен, но при контролиран достъп и засилени мерки за сигурност.

Най-добрите Street Food готвачи в България и ще демонстрират новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти и музиканти ще сготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат за своите тънкости в кухнята.

Хранителната арена е допълнена от множество барове, а паралелно с фестивала се провежда и Street GIN Fest,  в която ще откриете интересни напитки от най-добрите марки и барове в Пловдив.

Най-голямата изненада на фестивала е специалното участие на една от най-известните денс формации на всички времена Cappella, които пристигат в Пловдив, за да изпеем заедно хитовете им „U Got 2 Let The Music”, „U & Me“ и много други.

Cappella e евроденс формация, създадена през 1987 от музикалния продуцент Джанфранко Бертолоти. В различни състави през годините групата създава едни от най-големите денс хитове на 90-те, които и до днес може да чуете на най-големите партита по света.

„U Got 2 Let The Music“ и „U & Me“ са само едни от хитовете им, а останалите може да чуете на специалното им участие на Street Food & Music Festival в Пловдив!

25 юли 2020, 22:30, пл. Централен в Пловдив!

Не пропускайте традиционния за Обратен ефект купон! Рок дамата на българската музикална сцена Милена също се присъединява към Street Food & Music Festival. На сцената ще видим още Орлин Павлов, Deep Zone Project, Wosh MC & FeeL, местните познайници, прочули се в последното издание на „Гласът на България“  Илин Папазян, Керана & космонавтите и група Le Push, допълнени от група Мix Me на Едит Унджиян и Георги Зайков.

Фестивалната зона ще приюти и стендъп шоуто на Дими и Георги Кючуков от Inside Jokes, Юлия Коларова с нейните Muppet Girls, спектакъл на Куклен театър – Пловдив и Куклен театър „Мале-Мале“, комедийният феномен Врачка Илия и Виц дуелите с Илия Виделинов и Ованес Торося,н арт работилници, забавления за деца, срещи с кулинари и специалисти по здравословно хранене, игри и забавни състезания.

И най-важното – входът е свободен за всички събития от програмата на фестивала, която може да разгледате тук - https://bit.ly/2ApTyyw

Събитието се организира с подкрепата на Фондация „Пловдив 2019“.

снимки: Street Food & Music Festival 2020