Пловдивската драма залага „Капан за самотен мъж“ във втората премиера за юбилейния 140-и сезон

  • от PlovdivTime
  • 14:50, 02.10.2021

Драматичен театър-Пловдив кани на премиерата на най-новия спектакъл „Капан за самотен мъж“ от афиша си. Това е втората премиера за юбилейния 140-и сезон на Драматичен театър-Пловдив. Представлението ще се играе в събота, 2 октомври 2021 г. от 19 ч. в Драматичен театър-Пловдив.

Краси Ранков се завръща на пловдивска сцена с ново режисьорско вдъхновение.  "Капан за самотен мъж" от Робер Тома е криминална мистерия с много обрати, представена от актьорите Тодор Дърлянов, Веселин Ранков, Боряна Братоева, Добрин Досев, Красимир Доков и Мария Генчева.

Романтична вила в живописно френско селце е идеалното място за меден месец. Но булката изчезва и полицията е безсилна да я открие, а младоженецът Даниел дави мъката си в алкохол и трепетно очаква вест от любимата. Неочаквано, криминалната загадка се заплита още повече след завръщането на Елизабет. Властите, църквата, познати и непознати – всички са намесени в решаването на проблема... Загадката неусетно се превръща в трилър. Виртуозен диалог в криминалния жанр, страхотно чувство за хумор, напрежение, изненадващи обрати и абсолютно неочакван финал.

Преводът от френски е на Емил Лозев, сценографията и костюмите са дело на Яна Костадинова.

Билети онлайн и на касата на театъра.