Драмата отваря врати за пловдивската публика със знаков спектакъл

  • от PlovdivTime
  • 16:18, 30.03.2021

„Започваме още на 1 април, не на шега. Има ли гладни за театър? Да заповядат още на 1 и 2 април на "Закуска в "Тифани". Продължаваме с  "Майстори" от Рачо Стоянов на 6 и 7 април. На 8 и 9 април гледайте "Слава - историята на най-лошата певица". Така реагираха от Пловдивската драма на новината от здравния министър Костадин Ангелов за разхлабването на мерките срещу коронавирус и отварянето на театрите при 30 процента посещаемост от публика.

Поредното завръщане на актьорите на сцена е с две от най-новите заглавия в афиша, които имаха своята успешна премиера и после нямаха шанса да се завъртят и популяризират сред публиката. Става дума за "Закуска в Тифани" и "Майстори". Третото представление пък е изключително успешно и донесе много награди на театъра след бляскавото изпълнение на Ивана Папазова , Димитър Банчев , Атанас Атанасов , Мариана Йотова , Боряна Братоева , Елена Кабасакалова. Става сума за "Слава".

И ако всичко е наред и все пак ситуацията със заболеваемостта се нормализира, предстои на голяма сцена на се завърнат "Дебелянов и ангелите", „От другата страна на живота”, „Експрес ХХ век”, „Мартин, Данчо и майка му”, двата моноспектакъла на Камен Донев и „По-полека”.