“До безкрай“ с Михаела Маринова в Plovdiv Event Center

  • от PlovdivTime
  • 10:43, 03.06.2023

Твоят глас и талант е за световна сцена - това са само част от оценките, които талантливата Михаела Маринова получава, откакто изгря на българската музикална сцена. Вълнуваща и вдъхновяваща тя акостира в Пловдив с мащабен концерт на 3 юни в Plovdiv Event Center в 20 ч.

След излизането на втория ѝ албум „До безкрай“, Михаела тръгва на едноименно национално турне. Концертната програма ще премине през пет града в страната, а заедно с певицата на сцената ще се качат Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (клавишни), Радо Казасов (барабани), Евден Димитров (бас китара), Катя Кръстева и Никола Стойков (беквокали). Първата среща на изпълнителката с публиката е на 1 юни в морската столица Варна, следват Бургас, Пловдив, София и Велико Търново.

„Това е нова стъпка напред за мен. Представям си бъдещето точно така – на сцена с музиканти. Чувствам се напълно готова и нямам търпение“, споделя Михаела.

Турнето „До безкрай“ е организирано от Вирджиния Рекърдс и Artvent, с медийната подкрепа на БГ Радио и City Radio & TV. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg и билетните центрове по градовете.