Диско легендите East 17, SNAP, No Mercy и Dr. Alban с концерти в Пловдив през юни

  • от PlovdivTime
  • 12:48, 08.03.2024

Второто издание на "Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s)" ще доведе в Пловдив диско легендите East 17, SNAP, No Mercy и Dr. Alban на 23 и 24 юни, в които Летният театър в парк „Бунарджика“ ще се превърне в неповторима дискотека на открито, а легендите ще нажежат сцената, ще взривят публиката, като я предизвикат да танцува, да пее и да се забавлява. И това е съвсем сигурно, защото диското не е изчезнало - напротив, то преживява един нов период на възход и модификация и в никакъв случай не е за подценяване. Началото и в двете вечери е от 20.30 ч. За доброто настроение на любимата публика ще има и DJ парти под звездите. 

Старт на фестивала на 23 юни ще дадат East 17, SNAP. Втората вечер, 24 юни, ще продължи с участието на No Mercy и Dr. Alban. 

Билетите за Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) са вече в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. 

За най-верните фенове на диско музиката са пуснати в продажба двудневни билети. Събитието не е подходящо за лица под 7 годишна възраст.

Лица на възраст между 7 - 18 г. могат да посетят събитието с билет и задължително придружени от родител/пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите представят лична карта и билет за събитието заедно с попълнената „Декларация за придружител“ в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

Декларация за придружител се изисква съобразно чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се представи попълнена в 2 екземпляра.

Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s)  се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.