Фицата играе отново “Бог рок“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 12:03, 25.10.2020

Забавният спектакъл с музика за сърцето и смях до сълзи „Бог Рок“ ще се играе отново в Пловдив на 22 ноември 2020 г. от 19 ч. в  Дом на културата „Борис Христов“. Ще посрещнем отново човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов, плюс пожара на сцената Калин Вельов. Със специалното участие на пловдивският музикант Милен Кукошаров.

Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче, освен на китара, той ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… „Дяволската музика”.

Всъщност именно тя – музиката – е и главното действащо лице. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на „Бог Рок”! Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.

Билети на касите на: Общината, ДК „Борис Христов“ и в мрежата на EVENTIM.BG

"Елате да пеем и да се смеем пак след дълга раздяла, отново заедно при спазване на всички противоепидемични мерки. Напомняме Ви, че съгласно заповедта на здравния министър, зрителите трябва да носят маска. По този начин ще осигурим нужната дистанция и спокойствие на зрителите“, напомнят организаторите.