“Чамкория“ се завръща на пловдивска сцена през март

  • от PlovdivTime
  • 16:02, 21.02.2021

Един от най-големите театрални хитове в последните години - обичан от публиката, хвален от критиците и награждаван от театралната гилдия - "Чамкория", се завръща на закрито на пловдивска сцена на 15 март от 19 часа в Дом на културата „Борис Христов“.

Омнибусът на Бае Славе отново ще паркира в града на тепетата, за да ни разсмее, замисли и развълнува. Захари Бахаров като банишорския шофьор бай Славе ще засипе публиката с духовития си и искрен мисловен поток за социалдемократи, пингвини, взривени катедрали, за така нареченото семейство и за госпожиците Мици и Греци...

Постановката е адаптация на режисьораЯвор Гърдев по едноименния роман на Милен Русков.

Онлайн резервации - за ваше улеснение - до 1 март може да резервирате вашето място, изпращайки лично съобщение в профила на лятно кино Орфей във фейсбук с името, броя на местата и ценовия пояс /20 или 25 лева/. Вашето място е гарантирано запазено! След 1 март ще може да получите билетите си на касата в Дом на културата, казват организаторите.

Местата са ограничени.

Спектакълът не е подходящ за лица под 16 г. Спектакълът ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и при 30% запълняемост на капацитета на залата.