Битката на титаните в римите отново завзема Младежкия хълм

  • от PlovdivTime
  • 12:20, 22.08.2020

Петото издание на истинската битка на титаните в римите е на лице! Freestyle Battle of the Хълм 2020 ще се случи на 29 август от 23 до 02 ч. в Plovdiv STAGE PARK - Младежки Хълм. Тази година, организаторите от Shake That ХЪЛМ 2020, отново заедно със Studio Gold Label искат да ви заредят с още повече емоции и много нови яки хора зад микрофона.

Участие могат да вземат всички надъхани, които си вярват. Записването става на лични съобщения в страницата на Shake that Хълм. Ето и регламента. Формат 20 състезателя на пряка елиминация. Оценяване от двучленно жури + гласа на публиката. Баталите се играят по следния начин: 2 от 3 рунда, всеки разполага с 45 секунди на рунд.

Награден фонд, 1300 лева изразен в: 200 лева за първо място, 100 лева за второ място. Освен традиционната награда в наградата за битката за хълма се включват и Studio Gold Label, а ето и кои са те. Studio Gold Label e професионално студио за звукозаписи, микс, мастеринг и композиране на музика в град Пловдив. Занимават се, също така и с видеозаснемане и видео монтаж. А ето и с какво се включват. Победителят в битките ще спечели инструментал, запис, микс и мастеринг, както и видео клип на обща стойност 1000 лева в студиото им.

Зад пулта ще застане Митко Хила (Димитър Александров), за да бъде по- жизнерадостно!