Без шанс за почивка: Графа подари на публиката си поредния запомнящ се концерт

  • от PlovdivTime
  • 13:01, 09.09.2021

Владимир Ампов - Графа и бендът му и това лято не разочароваха пловдивската публика. Концертът тази вечер, 10-ти поред от лятното турне на музикантите, мина с много енергия, силни парчета и емоции от страна на феновете. На сцената в Пловдив Графа недвусмислено показа, че отдавна се чувства като у дома си под тепетата, а всички в публиката са му приятели.

Античният театър стана арена на поредния изпипан спектакъл. Професионалист до мозъка на костите, Графа поднесе шоу без компромиси в качеството - атрактивни и виртуозни музиканти, светлинни и димни ефекти, скъпи инструменти, голям екран.

Момчетата от групата, утвърдените музиканти Борислав Бояджиев-Борче, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Васил Крумов, пленяват не само с талант, но и с чар.

Безспорно най-атрактивен беше Венци Трифонов - уникален човек и универсален музикант, както го представи Графа. Той свири с еднаква лекота на кларинет, саксофон и тромпет, а дори и на клавир. Той беше душата на сцената тази вечер, без да подценяваме, разбира се, основната роля на Графа.

В близо 2-часовия концерт певецът изпя най-големите си хитове през годините - балади, реге и динамични парчета. Изпълни емблематичните "Дим да ме няма", "Заедно", "Чуваш ли ме", "Закъснявам, човек", "Крадена любов", "Ако има рай", "Искам те" и други. Изпълни и най-новата си творба "Химера".

Спектакълът не мина без изненада. На сцената изненадващо се качи Михаела Филева и двамата в дует представиха новия си  проект "Адженда" - песента, която пуснаха в разгара на това лято.

Те отново пеят в дует шест години след първото си общо парче и дълго очакване от страна на почитателите им.

Излишно е да споменаваме, че публиката в Пловдив, предимно от млади хора, нямаше никакъв шанс да остане спокойно по местата си. Горещите ритми накараха всички да танцуват и да аплодират възторжено. Краят на спектакъла не мина без бисове, разбира се.