Александра Сърчаджиева и Ненчо Илчев играят „Догодина по същото време“ три пъти през юни

  • от PlovdivTime
  • 09:42, 04.06.2021

„Догодина по същото време“ от Бърнард Слейд ще се играе в Пловдив на 4 юни 2021 г. , 6 юни и на 23 юни от 20:30 ч. в Лятно кино "Орфей". Участват  Александра Сърчаджиева и Ненчо Илчев. Режисьор е Ивайло Христов, сценография и костюми - Марина Янева. Спектакълът е в афиша на юнската програма на Драматичен театър Пловдив.

Колко любов може да побере едно сърце? Една ли е половинката, която ни прави цели?Колко трае любовта?Защо понякога щастието ни носи вина?Когато сме щастливи в любовта и изневиделица ни връхлети нова, кое боли повече – да отхврълим едната или да се отдадем на двете едновременно?

Отговорите може и да не откриеш в тази история. Но тя ще те усмихне. Искрено ще те разсмее. И светло ще те докосне. „Догодина по същото време“ е една от най-поставяните романтични комедии на двайсети век. За нея авторът Бърнард Слейд получава награда Drama Desk Award за най-добра нова пиеса и номинация за награда „Тони“, а за филмовия сценарий по нея – номинация за „Оскар“.

Двама души, двама напълно непознати, се срещат в един забутан мексикански ресторант, някъде накрая на света. И двамата са женени, и двамата щастливо, и двамата имат всеки по четири деца. Срещат се, за огромна своя изненада се пожелават и без абсолютно никакви задръжки се оказват в едно легло. Почти банално начало.

Обаче баналната изневяра се оказва начало на един епос, надхвърлящ с много отделните съдби, дребните и големи проблеми, които всеки от тях вкарва в тази връзка. Епос, в който с брилянтно чувство за хумор, ирония и малко тъга, тази история се превръща в митология.

Билети за 4 юни на http://bit.ly/Dogodina-June4

Билети за 6 юни на http://bit.ly/Dogodina-June6

Билети за 23 юни на http://bit.ly/Dogodina-June23

Представленията на театъра се провеждат при 50% запълняемост на зрителските места. Необходимо е зрителите по време на влизането на публика в лятно кино "Орфей" да бъдат с надлежно поставени маски, тъй като е възможно струпване на хора на входа.