Акустичният концерт на Графа „Утре отново“ в Пловдив ще се състои на 12 юни в зала С.И.Л.А.

  • от PlovdivTime
  • 15:04, 09.06.2022

Акустичният концерт на Владимир Ампов-Графа „Утре отново“ в Пловдив ще се състои на 12 юни в зала С.И.Л.А. От продуцентска компания „Монте Мюзик“ съобщават, че метеорологичните условия няма да попречат на провеждането на дългоочакваното събитие, първоначално планирано за 11 юни в Античен театър. Закупените билети ще важат без презаверка, началният час - 21 ч., се запазва.

Преди няколко месеца Влади Ампов–Графа обяви, че работи по нов, изцяло акустичен концертен проект, който ще представи за първи път на 11 юни в Пловдив. Новината за лошото време и вероятността публиката да не се чувства комфортно при евентуални бури и валежи, не промени намерението на Графа и музикантите му да зарадват феновете в града на тепетата. Екипът на певеца прояви изключителна гъвкавост, като за по-малко от 24 часа успя да организира преместването на събитието на закрито, макар и ден по-късно.

Концепцията на акустичния концерт „Утре отново“ е публиката да се чувства уютно, докато се наслаждава на новите версии на големите хитове на Влади Ампов. В последна сметка целта ще бъде изпълнена, защото сценографията, звука и осветлението вече  са приспособени към акустиката и архитектурата на зала „Сила“.

Билети за концерта на 12 юни вече може да  закупите в мрежата на Eventim, както и за следващите акустични концерти в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.