„Ахат” и Джо Лин Търнър забиват в Пловдив на 15 септември

  • от PlovdivTime
  • 10:45, 08.09.2023

„Ахат” и Джо Лин Търнър забиват на 15 септември в Пловдив от 20 часа на сцената на Летния театър на Бунарджика.  „Rock&Roll Forever Tour” ще премине през шест български града.

Концертът във всеки град ще продължи повече от два часа. Група „Ахат” ще забият първо най-жестоките си парчета, а след това ще останат на сцената заедно с легендата Джо Лин Търнър, за да изпълнят най-големите хитове на Rainbow и Deep Purple.

Притежателите на VIP билети ще имат достъп до обособена зона с отделен вход и перфектна видимост към сцената. На разположение на всички ще има достатъчно барове, където ще се лее бира на корем.

"Ако все още не притежавате билет за някой от концертите, може да се сдобиете с такъв като влезете на www.sme.bilet.bg и изберете съответния концертили посетите каса на Fast Pay или магазини „На тъмно“", канят организаторите.

Цената на стандартен билет е 60 лв. до деня на концерта, а след това се променя на 70 лв. VIP билетите са на постоянна цена от 80 лв. Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.